Particulieren

Op zoek naar een deskundige op het gebied van elektrotechniek? Nieles Electro is erkend installateur en verzorgt complete installaties en energiebesparing.

In en om het huis

Wilt u gaan verbouwen? Vergeet dan niet de elektro in uw huis goed te regelen. Nieles Electro is een erkend installateur. Wij kunnen uw huis van boven tot beneden voorzien van een traditionele installatie of een installatie met de nieuwste snufjes. Wij bieden de elektrotechniek die het beste bij uw wensen past.

Nieuwbouwhuizen zijn geen probleem, evenals bestaande woningen die gerenoveerd worden. Van de badkamer tot de tuinverlichting, van de keuken tot de meterkast en van LED-verlichting tot alarminstallaties. Wij zijn KvINL-erkend installateur en lid van UNETO-VNI. Ook levert Nieles Electro het centraal stofzuigsysteem AstroVac, waarmee u uw huis in een handomdraai eenvoudig schoon kunt houden.

Neem voor vragen of advies vrijblijvend contact met ons op. We gaan graag samen met u op zoek naar een passende oplossing voor uw wensen en de mogelijkheden daarin.